6982282612 Σαρακηνάδο, Ζακύνθου decozante@gmail.com
 
  ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ & ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΧΩΡΟΥ
Decozante  | Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Απολύμανση & Αρωματισμός Χώρων Ζάκυνθο
 
     
  Η επιχείρησή μας “Decozante” η οποία βρίσκεται στην Ζάκυνθο, μπορεί να σας εξοπλίσει με συσκευές απολύμανσης και αρωματισμού χώρων, δημιουργώντας ένα υγιές και ευχάριστο περιβάλλον για την οικογένεια ή τους πελάτες σας. 

Οι συσκευές αυτές αποτελούν ιδανική λύση για οικίες, εστιατόρια, ξενοδοχεία αλλά και για κάθε επαγγελματικό χώρο. Διατίθενται με την μορφή χρησιδανισμού ενώ παρέχεται από το προσωπικό μας άμεση εξυπηρέτηση.
 
 

 


 

 
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6982282612 
 
     
 
 
 
 
  Ο αρωματισμός του χώρου

με ειδικά σχεδιασμένα αρώματα, δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που αναζωογονεί τις αισθήσεις και προσθέτει θετική ενέργεια. Σε συνδυασμό με την απολύμανση του χώρου, προσφέρετε μια ολοκληρωμένη λύση για τη βελτίωση του χώρου σας.
 
     
   
 
 
 
     
 
 
     
     
  ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις. Παράλληλα, είναι δίπλα σας παρέχοντάς σας διαρκή υποστήριξη σε θέματα που μπορεί να προκύψουν με τις συσκευές.
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ζάκυνθο.  
     
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις συσκευές απολύμανσης και αρωματισμού ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ζάκυνθο.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6982282612