6982282612 Σαρακηνάδο, Ζακύνθου decozante@gmail.com
 
 
  Decozante
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Απολύμανση & Αρωματισμός Χώρων Ζάκυνθο
 
     
  Η επιχείρησή μας “Decozante” η οποία βρίσκεται στην Ζάκυνθο, είναι καθημερινά δίπλα σας και πάντα έτοιμη να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε οικίες και στους επαγγελματικούς σας χώρους σε όλη την Ζάκυνθο.

Εφαρμόζοντας σύγχρονες και αποδοτικές μεθόδους, αλλά και χρησιμοποιώντας σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η επιχείρησή μας είναι η ιδανική λύση για να απαλλαγείτε οριστικά από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες στον χώρο σας.
 
 

 


 

 
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6982282612 
 
     
 
 
 
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, απωθήσεις πτηνών και ερπετών, προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις, που σέβονται την ασφάλεια των ανθρώπων, του χώρου σας και του περιβάλλοντος.
 
     
 
 
 
  Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε είδους παράσιτο, εφαρμόζοντας πρόγραμμα ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων, τα οποία συμβαδίζουν πλήρως με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, την Νομοθεσία και τις απαιτήσεις των συστημάτων HACCP και ISO.

Παράλληλα, σας παρέχουμε συσκευές με την μορφή χρησιδανισμού για την απολύμανση και των αρωματισμό του χώρου σας, καθώς και ανταλλακτικά αυτών.
 
     
  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εργάζεται με σχολαστικότητα ενώ εκπαιδεύεται διαρκώς σε νέες μεθόδους και σκευάσματα, προκειμένου να μπορεί να σας προσφέρει πάντα τις καλύτερες λύσεις.

Στόχος μας είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
     
   
 
 
     
 
 
ΕΜΠΕΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ
για ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον, είτε πρόκειται για την οικία
είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο.

 
 
     
     
 
 
 
     
 
 
     
     
  ΜΕ ΕΝΑ 
ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

θα έρθουμε στο χώρο σας για να εξετάσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται, να συζητήσουμε μαζί σας και να βρούμε μαζί τις ιδανικές και τις πιο αποδοτικές λύσεις.
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ζάκυνθο.  
     
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ζάκυνθο.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6982282612