6982282612 Σαρακηνάδο, Ζακύνθου decozante@gmail.com
 
  ΑΠΩΘΗΣΕΙΣ ΠΤΗΝΩΝ & ΕΡΠΕΤΩΝ
Decozante  | Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Απολύμανση & Αρωματισμός Χώρων Ζάκυνθο
 
     
  Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με πτηνά ή με ερπετά στον χώρο σας, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε. Η επιχείρησή μας “Decozante” η οποία βρίσκεται στην Ζάκυνθο, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμη να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να διατηρήσει το περιβάλλον σας ασφαλές και απαλλαγμένο από πτηνά και ερπετά.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφθεί το χώρο σας, να εξετάσει το πρόβλημα και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την απομάκρυνση αλλά και την αποφυγή επανεμφάνισης των πτηνών και των ερπετών στο χώρο σας.
 
 

 


 

 
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6982282612 
 
     
 
 
 
 
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Η ασφάλεια και η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας είναι η προτεραιότητά μας, για αυτό και φροντίζουμε να προσφέρουμε άριστη και άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη μας.
 
     
 
 
 
   
     
  ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΤΗΝΩΝ

Η παρουσία πτηνών σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους μπορεί να δημιουργήσει ενοχλήσεις και προβλήματα υγειονομικής φύσης. Κατανοώντας τη σημασία της απώθησης πτηνών για τη διατήρηση ενός καθαρού και ασφαλούς περιβάλλοντος, η επιχείρησή μας, σας προσφέρει τις πιο σύγχρονες και αποδοτικές μεθόδους για την απώθηση πτηνών από οικίες και επαγγελματικούς χώρους.
 
     
   
     
  ΑΠΩΘΗΣΗ ΕΡΠΕΤΩΝ

Κατανοούμε ότι η παρουσία φιδιών και ερπετών στο χώρο σας μπορεί να προκαλέσει έντονο φόβο και ανησυχία. Για να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα, στην επιχείρησή μας, έχουμε αναπτύξει ένα εξειδικευμένο σύστημα απώθησης ερπετών που μπορεί να σας απαλλάξει από τα ερπετά και να διατηρήσετε το χώρο σας ασφαλή.
 
     
 
 
 
     
 
 
     
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

όχι μόνο κατά την εφαρμογή αλλά και μετά, προσφέροντας υποστήριξη για τυχόν ερωτήσεις ή προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Χρησιμοποιούμε μόνο εγκεκριμένα προϊόντα και τεχνικές που δεν προκαλούν βλάβη στα ζώα ή στον χώρο σας, ενώ σας εξασφαλίζουμε εγγυημένα αποτελέσματα.
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ζάκυνθο.  
     
 
 
     
 
 
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ 
ΑΠΩΘΗΣΕΙΣ ΠΤΗΝΩΝ & ΕΡΠΕΤΩΝ ΣΕ:
 
 
     
 
  Οικίες & Εξοχικά
  Αποθήκες
  Καφετέριες
  Εστιατόρια
  Αρτοποιεία
  Ψητοπωλεία
  Ιχθυοπωλεία
  Κρεοπωλεία
  Μανάβικα
  Ξενοδοχεία
  Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
  Νοσοκομεία & Κλινικές
  Βιοτεχνίες & Εργοστάσια
  Γραφεία
  Κομμωτήρια
  Φαρμακαποθήκες
  Super Market
  Βρεφονηπιακούς 
  Παιδικούς Σταθμούς
  Παιδότοπους
  Σχολεία
  Κτηνοτροφικές Μονάδες
 
     
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ζάκυνθο.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6982282612